Бебешки кошарки

Бебешки кошаркиСлед раждането и сдобиването с цели две прекрасни и еднакви чисти създания, следващото трудно начинание е да се потърси подходящо легло за тези малки непослушници. Всички родители, които имат такива деца добре знаят колко е трудно да се намерят столчета за кола, колички, кошарки, шезлонги и люлки специално за тях. Но за тяхно успокоение и щастие, във все по-голям брой от интернет сайтовете и магазините за бебешки колички вече се предлагат специално проектирани за близнаци детски кошарки. Техните цени започват от 260 лева и биха могли да стигнат до 1000 лева.Това, което ги различава и отличава от обикновените кошари за бебе, е тяхната повишена устойчивост срещу повече килограми и тежести. Производителите държат на високото качество и максимално добавени екстри и поради тази причина са проектирали голяма част от легълцата на две нива. Горното представлява постелка, върху която бебетата да се повиват и обличат. Долното ниво са същинските ергономични матраци от дунапрен, върху които малките съкровища ще спят и играят. Отстрани има прибавени и джобове за поместване на играчки или аксесоари, които биха могли да потрябват във всеки момент. След сътрудничество със специалисти, производителите са пуснали на пазара най-големият хит сред бебешките матраци за кошарки. Това са ароматизираните и антиалергични текстилни материали, от които те са съставени и които се грижат деликатната и нежна бебешка кожа да е винаги здрава и не раздразнена, като в допълнение спомагат за по-лесния и приятен сън, поради успокоителните ухания. Що се отнася до дизайна на бебешките колички за близнаци, марките са се постарали да се представят добре и да оставят своя отпечатък с модните актуалности напоследък. Изключително предпочитани декорации са надписите ,,госпожица’’ или ,,господин’’, които са страшно сладурски и закачливи. Другите харесвани илюстрации са животни, точки и звездички.

На каквото и да заложите, бъдете сигурни, че вашата рожба ще се чувства комфортно, уютно и спокойно в своето бъдещо легло и се погрижете то да му стане абсолютен любимец!

 

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>