damski-sandali

Един от най-очарователните и романтични видове обувки са дамските сандали – страхотен избор за летните дни, който ни осигурява не само комфорт, но и прави външният вид особено привлекателен.

А за това как да си изберем най-подходящите сандали според конкретния повод, нека обърнем внимание на няколко съвета от стилистите.

Ежедневните дамски сандали трябва да отговарят на няколко важни условия. Първото от тях е да ви бъдат максимално удобни. Щом ще ги носите всеки ден компромиси в това отношение са неприемливи. Веднага отпишете всички модели, които по някакъв начин ви пречат да се движите свободно, дори и много да са ви харесали на външен вид.

Следващият етап при селекцията е свързан със стила, цвета и дизайна. За деловите дами се препоръчват по-семпли и стилни модели, без фрапиращи декорации по тях. Това е важно за впечатлението, което оставяте у вашите бизнес партньори. Ако искате да впечатлите някого с ума и професионализма си, но се издокарате на срещата като за парти, то тогава е малко вероятно да спечелите доверието му.

Дамите, които могат да си позволят небрежен стил на работното място, без проблеми могат да изберат от множеството подобни модели, които са практични и непретенциозни, но в същото време пак очарователно елегантни.

Какво трябва да знаем за цвета на дамските сандали?

Ярките и наситени нюанси веднага грабват погледа и затова, ако сте се издокарали с такива, бъдете подготвени хората да оглеждат внимателно краката ви и да обръщат внимание на всичко – дали сте си направили педикюра, изрядни ли са петите ви, формата на крака, глезените и така нататък. Същото се отнася и до моделите, решени с оригинални и впечатляващи декорации.

И обратно – черните, кафяви или други дамски сандали в по-тъмни цветове и с изчистени линии имат по-класическо излъчване и не бият толкова явно на очи. За сметка на това добавят стил към всяка визия, придавайки й много изисканост.

Източник: https://www.dmr.bg/

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>