matrak

Всички медии ни заливат с реклами за всякакви изгодни оферти и матраци на промоция. Как, обаче, да изберем наистина доброто предложение?

Изборът на матрак не е голяма философия. Достатъчно е да следите за няколко три важни неща и ще останете доволни от избора си. Не се изкушавайте да се хвърлите със затворени очи на предложенията за матраци на промоция. Те може да не са подходящи за вас.

Трябва да си признаем, че качествените матраци не са никак евтини. Цената им се върти около 600 лв. Всяко друго предложение до 200 лв. обикновено касае нискокачествена стока. Матрака не се купува всеки ден, а и от него зависи как ще отпочива тялото ви нощем. Сънят е важен за здравето и за работата ви. Не правете грешката да хвърлите парите си на боклука за нещо, което няма да ви върши работа. Заложете на качеството.

Друг важен момент, на който да обърнете значително внимание, е да се поинтересувате за вида на дамаската. Много от матраците имат дамаска с две лица

за зимата – със съдържание на вълна

за лятото –  със съдържания на памук

В последните години в тъканта има и други примеси, които придават допълнителни екстри на дамаската. Например дамаската с Алое Вера прави плата невероятно нежен и приятен на допир. Тази добавка помага за премахване на мъртвите клетки от кожата и е изключително лесна за чистене от петна.

Много хора имат нужда от антибактериална дамска за матрака. Попитайте консултанта за асортимента.

Пълнежът на матрака също не е без значение. Заложете на дишащите материи, за да не позволите в матрака ви да се въдят бактерии. Матраците, изработени от мемори пяна все повече печелят доверието на клиентите. Тя се справя отлично, когато трябва да поддържа болния гръб така, че да не се чувства болка и така осигурява добър и здрав сън. Матраците с полиуретанова пяна са с по-ниска цена.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>