Мъжки дрехи

За съвременния мъж вероятно ще е много трудно да се придържа към актуалните модни тенденции.

Мъжка мода, обаче, все още е на територия, която е доста лесно да бъде променяна. Разбира се, в днешната дигитална ера процеса на прогнозиране на модните тенденции може да не е толкова лесен като разходка в парка. Но като цяло, мъжкият стил все още се управлява от сезонните модни тенденции, независимо от това дали те са родени на тротоара, на сензорния екран или на страниците на някое списание.

За да сте сигурни, че нама да се изложите като облечете нещо демоде през този сезон, ние сме обобщили някои по-атрактивни тенденции в мъжкото облекло пролет/лято‘ 17.

Камуфлаж

По-малко тенденция, по-скоро сезонно актуализиран тренд, военният дизайн остава нещо, от което всеки мъж се нуждае в гардероба си. Няма съмнение в актуалността му, тъй като зеленото е цвят на годината. Мъжките дрехи е необходимо да бъдат удобни, стилни и лесно съчетаеми.

Свободни костюми

За първи път от 1980 г. насам се дава свобода в кройката на мъжкия костюм. Този сезон се залага на свободните сака, които поникакъв начин не обременява движенията и в същото време придава невероятно елеганте стил на всеки мъж. Тенденцията за по-широк силует в раменете. Тези костюми могат успешно да се носят на бизнес срещи и заседания, на официални събития и на разходка в парка.

Спортни дрехи

Тенденцията спортните мъжки дрехи да са най-актуални и през тази година се запазва. Якетата тип Бомбер са все ключов силует и тази пролет. Водоустойчивите материали са широко застъпени в новите колекции.

Деним

Интересна тенденция при мъжките дрехи тозо сезон е светлия деним. Варените дънки, които бяхя на мода преди години, сега се появявт на сцената с гръм и трясък. Това се отнася и за якетата и ризите.

В общи линии някои позабравени тенденции от миналото се връщат триумфално днес като супер актуални.

Интересни идеи за мъжки ризи може да разгледате на сайта на m0derno.bg.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>