Буталните помпи са конструирани за постоянен работен режим 24/7. С тяхна помощ се транспортират всякакви флуиди. Използват се основно при производството на торове и перилни препарати или за разлагането на мастни киселини. Разбира се, този вид помпи намират приложение и за много други индустриални нужди в съвременния свят.

Обемът на работа на дадена бутална помпа, зависи от нейната мощност, налягане, дебит, оборот и тегло. На пазара се намират различни модели, които можете да използвате при желание. Тези съоръжения са подходящи за пренасяне на флуиди с лека консистенция или абразивни, горещи и токсични вещества. Работата се извършва леко и без затруднения.

Според това какъв модел бутални помпи сте избрали, можете да транспортирате отпадъчни горива, амоняк, въглища, каша и т.н. Ето защо помпите се радват на интерес и от хранително-вкусовата промишленост, където се изисква пренос на желета, сокове, вина и тем подобни.

Тези помпи имат различни варианти на задвижване и изпълнение на трансмисията. Продуктите могат да издържат на голямо натоварване, така че да ви дадат по-добър старт в работния цикъл. Цените на този вид помпи са достъпни, което ги прави много желани от представителите на различните индустрии. Разбира се, функционалността също е на ниво. Ако се доверите на съвременните бутални помпи ще получите възможност за захранване на котли, хидравлични тестове на съдове, бутилки и тръби, а също така и за транспортиране на битуми. Всичко това се постига с помощта на един – единствен продукт, за който пишем в тази статия. Естествено, клиентите сами могат да намерят приложение за помпите в бизнеса им.

В обобщение
Техническите параметри на буталните помпи сочат, че те са годни за транспортиране на различни видове флуиди. Справят се добре с преноса на течни, пастообразни, кисел, алкални, токсични и абразивни флуиди, което допринася до широкия им спектър на приложение. Потребителите могат да се доверят на здравината и добрата конструкция на съоръженията за работните процеси и изпълнение на различни видове индустриални задачи.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>