podarachnikutii

Всички онези детайли, за които прекарахте месеци в агония, се сбъднаха. Вие казахте обетите си, направихте сватбеното тържество, отворихте всички получени подаръчни кутии и ето ви – женени! Но все  още има няколко неща, които трябва да приключите. Свършете тези финални действия през първите седмици (или дори дни) след вашата сватба и можете да се наслаждавате на спомените от вашия специален ден в продължение на десетилетия напред.

  1. Кажете благодаря

Повечето двойки се страхуват да изпратят 150 персонализирани бележки с благодарност за подаръците. И по-добре по-скоро, отколкото по-късно. За подаръците, получени след сватбата, правилото е, че трябва да изпратите благодарности в рамките на два месеца след завръщането си от медения месец. За подаръци, получени преди това, срокът е в рамките на две седмици след пристигането им. Разбира се, това е хубаво на теория, но реалистично, ако можете да ги изпратите до двумесечния си юбилей, и вие, и вашите гости ще се радват. За да направите задачата по-лесна, препоръчваме разделяне и завладяване. Ако всеки от вас отделя по 15 минути на ден, вероятно можете да се справите в определения срок. Отворете бутилка вино, направете го заедно и скоро ще се върнете да използвате всичките си нови джаджи и подаръци, а не да пишете за тях.

  1. Променете името си

Статуса във Facebook променен ли е? Сега е време за тези други актуализации. За да промените официално  фамилното си име , ще ви е необходим оригиналният акт за брак и  новото ви фамилно име  върху него.

  1. Създайте албум

Повечето пакети за сватбена фотография не включват подреждане на албуми, така че след сватбата ще трябва да положите усилена работа по  подбора на снимките и да решите как искате да ги запазите. Направете това задание приоритет или две години ще продължат и все още няма  да имате албум. Изборът на снимки отнема средно шест часа, така че не очаквайте това да е бърза задача. Въпреки това, отделянето на време за размисъл за вашите приказни снимки е част от цялото планиране, което сте направили. Започнете с подреждането на топ 20 или 30, които изскачат като фаворити и изтрийте лошите снимки. След това групирайте всичко останало в категории като приготвяне, церемония, час за коктейли и т.н. След като сте решили какъв вид албум искате и колко страници ще съдържа, подредете снимките и продължете да ги подреждате, докато не създадете плавен, но динамичен поток, който разказва историята на деня.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>