rd

Сигурно сте забелязали, че децата ни имат много различни интереси и забавления от тези, които ние обожавахме като деца. Няма как да не е така. Технологиите и реалността променят всичко в живота ни. Това трябва да ви подскаже, че няма как да очаквате детето ви да си празнува рождения ден така, както вие на неговите години.

Дори само от практична гледна точка, няма как да съберете 20 деца в дома си, като повечето от тях ще дойдат с родителите си. Не е възможно да им осигурите комфорт и веселие на площ от 15 кв.м. Дори и да имате голямото желание, дори и всекидневната ви да е достатъчно голяма, с какво ще грабнете вниманието им? Как да организирате детски рожден ден София?

Клубовете за виртуална реалност днес поемат ангажимента да подсигурят на децата ви незабравими часове. Те ще се забавляват, потапяйки се в светове, които в реалността няма как да достигнат. Ще се научат да разчитат на човека до себе си и да помагат на останалите.

За да доставите това незабравимо изживяване на детето си и да организирате уникален детски рожден ден София, направете заявка за ден и час, в който да се проведе партито. Уточнете колко деца сте поканили, за да могат служителите да подготвят залите, в които да приемат отделните отбори. Уточнете и кетъринга след играта. По правило отборът победител получава награди от клуба. Децата обичат подобни забавления. Наред със състезателния характер на игрите, се развива и работата в екип, доверието на хората от отбора, а това е особено важно за развитието на една личност.

След приключване на играта, децата ще са особено ентусиазирани и ще обсъждат отделните етапи от играта и неусетно ще търсят и намират грешните ходове, които са предприели. Залата за почерпка ще е готова да ги приеме с вкусни лакомства. Клубът ще бъде затворен за външни хора по време на партито.

Източник: Пожеланиязарожденден.org

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>