riza2

Смятате ли да прибегнете до носенето на една и съща цветова комбинация официални ризи и вратовръзки за по-голямата част от седмицата? Сигурни ли сте за това как можете да експериментирате? Ние ви прадлагаме петте най-добри комбинации от официални ризи вратовръзки, които можете да използвате. Можете да използвате една елегантна раирана вратовръзка, една с малки точици върху нея, една в монохромен цвят и една с принт за доза арт в дните, в които имате нужда от него.

  1. Цветна вратовръзка и бяла риза. Докато класическата комбинация цветно върху бяло винаги ще свърши работа, малко експериментиране никога не е излишно. Така че, как може да се направи тази идея по-добра? Изберете цветове, които са напълно контрастни. Някои могат да кажат, че координирането на бяла риза със синя вратовръзка е контрастно, но не е! Експериментирайте с комбинации като жълто на синьо, или лилаво на пастелно розово.
  2. Цвета на вратовръзката е в същия цвят като ризата. Това може да доведе до по-елегантен и изтънчен външен вид и е в синхрон със световните модни тенденции. Само не забравяйте, че трябва да има разлика от няколко нюанса между цвета на вратовръзката и официалната риза. Ние предлагаме да се запази равенството, като вратовръзките се избират в един-два нюанса по-тъмни от ризата за по-пълен „уау” ефект.
  3. Едноцветна вратовръзка върху риза с принт. Тук рискът е средно висок, защото разминаване в нюансите би довело до дисхармония. Така че, ако ризата ви има множество цветове, когато се опитвате да вземете вратовръзка тя трябва да бъде точно като един от нюанси на ризата.
  4. Принтирана вратовръзка върху едноцветна риза. И така, тук може да се каже, че рискът то неуспех е средно висок. Е, проблемът е, че често цветови схеми не са взети под внимание при избора на шарени вратовръзка за солидна риза, което създава огромен визуален несъответствие. За това трябва да бъдете внимателни, например, ако използвате лилава вратовръзка на розови точки, те напълно трябва да съвпадат с розовия цвят на ризата. Точки, щампи, ивици и пр. са едни от възможностите, сред които може да избирате, когато носите монохромна официална риза.
  5. Едноцветна риза и едноцветна вратовръзка. Тук рискът от объркване е висок. Старайте се да носите риза и вратовръзка в близки или съседни цветове за монохромен външен вид или заложете на два контрастни цвята.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>