zabolekar

Все по-често се говори за избелване на зъбите. Когато те са бели и в перфектно състояние, това намеква за благосъстояние и висок стандарт на живот. Доста от хората не разполагат с достатъчно средства, които да инвестират в усмивката си, като това ги принуждава да разчитат на природни средства, с чиято помощ да придадат искряща белота на своите зъби. 

Лентички, гелове и специални пасти – всички тези методи са ни добре познати, най-вече защото са бюджетни и лесни за прилагане. Но ще успеем ли да постигнем желания ефект само и единствено с помощта на тези продукти, или е по-добре да заложим на Избелване на зъбите от зъболекар, което ще ни гарантира и отличните резултати, на които се надяваме?

Какво представлява избелването на зъби

Избелването на зъбния емайл с лазер се счита за най-работещия метод за постигане на ослепително бяла усмивка, към която никой да не може да остане безразличен. В клиники Bulgaria Dent София ще откриете екип от опитни специалисти, които използват в практиката си високотехнологична апаратура за постигане на забележителна белота в устната кухина. Самото избелване се извършва със системата Beyond Polus, която е подходящ вариант при:

  • Пигментация на емайла в следствие на кореново лечение;
  • Оцветяване при външните слоеве на емайла;
  • Флуороза, която може да е както петниста, така и хомогенна;
  • Петна от петна, кафе, чай, никотин и др.

Ако желаете да премахнете неприятните оцветявания по емайла, заложете на лазерната система за промяната цвета на емайла, с която съвременните зъболекари работят по следния начин:

  • Внимателно почистване на емайла с помощта на ултразвук;
  • Изолиране на меките тъкани;
  • Нанасяне на специален гел;
  • Активиране на препарата с лазер.

Възможно е да се постигнат страхотни резултати, които да се състоят в по-бели до 7-10 тона зъби. Положителните мнения на потребителите ще го потвърдят. 

Може ли да бъде вредно

Съществуват и някои противопоказания при този вид дентална процедура, които е добре да вземем предвид, преди да избелим зъбите си. Бременните жени и лицата под 16 години не е добре да се подлагат на лазерно избелване, а ако имате чувствителен емайл и многобройни обтурации по емайла, също е желателно да се въздържите от подобен вид козметична интервенция.

Какъв е най-добрият вариант

Химичното избелване на зъби остава в миналото, защото то е доста по-агресивно от лазерното. Във втория случай, рискът от увреждане на емайла е минимален, а ефектът максимален. Най-добрият вариант за Вас е да изберете модерна клиника, в която да работят опитни професионалисти с дългогодишен опит и ясна визия за високо естетични резултати. В клиника Bulgaria Dent София ще откриете отлично обслужване и разумни цени.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>