Не всеки се чувства комфортно на плажа. Разбира се, много девойки обичат да демонстрират стройните си тела в красиви бански или феерични рокли.

Има и такива дами, които не искат да се появяват на публични места по оскъдно облекло. За тях дизайнерите са изработели красиви плажни макси рокли и туники.

Обикновено лятната риза е в гардероба на всяка дама, но това е дреха особено оценена от дамите с пищни форми.

Има голямо разнообразие от макси рокли, които са подходящи както за плажа, така и за приятните летни вечери около морския бряг.

Много красиви са моделите, изработени от полупрозрачни материи.

Туниката- халат може да бъде както разновидност на домашна дреха, така и стилна плажна дреха. Това е лека рокля с ръкави, която се запасва на кръста.

Туниката-рокля с голям размер има много варианти. Обикновено това е удължен модел, който може да се носи и като рокля. Тя се отличава със свободна кройка и ръкав.

При избор на макси рокли за слънчевите дни трябва да се съобразите с дължината.

Пълните, високи красавици, които могат да се похвалят със стройни крака, могат да си позволят къса рокля, едва покриваща бедрата.

Закръглените дами, които се отличават с пищни бедра, могат да си позволят дължина до коляното. Допълнете вида си със сандали на високи токчета.

Материите, от които се шият плажните макси рокли трябва да отговарят на някои изисквания.

Трябва да се ползват естествени материи, които добре пропускат въздуха, поемат влагата и бързо съхнат.

Трябва да са устойчиви към въздействието на преките слънчеви лъчи и водата (в това число и солената).

На тези изисквания отговарят достатъчно много материи, например, всички тънки памучни тъкани. Памучните плажни рокли и туники са най-разпространения и достъпен вариант.

С голямо търсене се ползват и туниките голям размер от шифон. Леката, полупрозрачна тъкан подчертава достойнствата на фигурата и в същото време скрива недостатъците.

Много притежателки на пищни форми предпочитат дрехи с тъмни нюанси и най-любимите им дрехи в гардероба са в черен цвят.

За плажа тъмните цветове не са подходящи, вие няма да се чувствате добре.

Освен това брега на морето е такова място, на което вие искате да се радвате на живота и да се наслаждавате на ярките цветове на природата.
Ето защо макси роклите са в светли тонове, например, бледо лилаво, мента,тюркоазено, виолетово.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>