damski-botushi

Не е изненадващо, че някои жени не смеят да носят ботуши с рокли. Възприемането на ботушите като неофициални, а роклите като официални дрехи, води до по-честото съчетаване на дънки с ботушите. Реалността обаче е различна, съчетаването на елегантните дамски ботуши с рокли и поли създава нови възможности за разширяване на модните ви възможности.

Защо това съчетание е удачно

Най-важното правило в модата, разбира се, е да носите това, което ви харесва и ви кара да се почувствате добре, но има няколко причини, които правят страхотна идеята да носите ботуши с рокля:

Лесно е

В зависимост от вида на ботушите, това може да бъде най-лесната комбинация, която някога сте правили. Това е особено валидно при  високите модели ботуши, които съдействат за създаването на издължен, слаб и спретнат силует. Нека да се изправим пред фактите:  Скъпите дънки  не са добър вариант за много от нас. Роклите, обаче, подхождат на толкова много стилове, че има опции за всяка фигура, а много от тях си пасват чудесно с ботуши.

Забавно е

Правилната комбинация от ботуши и рокли – било то елегантна или небрежна – създава шик и увереност на излъчването. Всъщност, щом видите как изглеждате, ще се чудите как сте се справяли преди без това съчетание.

Универсално е

Универсално съчетание, което е подходящо почти за всяка дама. Съчетайте обикновена рокля, блузон или дори дълга туника с чифт лъскави, високи, равни ботуши. Ефектът ще е много по-голям, отколкото, ако обуете обувки.

Балансирано

Това съчетание не е нито твърде елегантно, нито твърде обикновено. И все пак, просто кажете “не” на съчетанието на каубойски ботуши и секси рокли, защото и двата елемента попадат в обхвата на позицията “привличане на вниманието”.

Ако сте ниски …

Повечето ботуши изглеждат добре на почти всички типове тяло, но ботите са по-трудни за съчетание с рокля, ако не сте благословени с височина и крака на супермодел. По принцип, ако имате къси крака, можете да удължите външния си вид, като носите рокля с чорапогащи в същия цвят като ботушите ви.

Източник: https://stiletto.bg

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>