damska-chanta

И по отношение на чантите, есенно-зимния сезон на 2019 ще бъде изпъстрен от нови модни решения, които да внесат още повече чар и елегантност в дамската визия. Не можете да си представите един актуален външен вид, без участието на този прекрасен аксесоар, нали? Ето защо дизайнерите са се погрижили да ни изненадат приятно с прекрасни модели – кожени, велурени, изработени от различни текстури и решени в прелестни цветове и десени. Актуалните дизайнерски идеи отразяват не само световните тенденции в модата, но и отговарят на всички стандарти за качество.

Нека видим и ключовите тенденции

И през новия моден сезон на показ ще са ясните, конкретни форми и твърдите текстури. Най-често това са много качествени и атрактивни модели дамски чанти естествена кожа. Те поддържат форма и са една от най-ярко изразените тенденции. Най-често са решени в строги геометрични линии, а що се отнася до цветовете, стилистите дават превес на живите, ярки цветове и изграждат невероятно богати палитри, които просто спират дъха.

Успокояващите пастелни нюанси, са чудесно допълнение към официално-деловата визия, която използва предимно монохромни цветове. Ако допълните строгия костюм с живи, въодушевяващи цветове, ще получите много интересна и атрактивна комбинация – хармонична и стилна. Особено подходящи са стилните дамски чанти естествена кожа.

Ресните и през този сезон са на мода, а това е чудесно, тъй като с тяхна помощ външността на дамите става изглежда далеч по-интересна и живописна. Декоративните ресни раздвижват и очароват всеки тоалет или аксесоар и могат да направят доста за изграждането на вашия модерен вид.

Бродериите са също неизменна част от новите модни колекции. Нежните бродерии са много подходящи за съчетание с официални тоалети, но съществуват и страхотни бродирани модели ежедневни чанти, които са подходящи за всекидневието.

И накрая, ще се спрем на още една очарователна тенденция при дамските чанти – релефните текстури. Очарователни и невероятно женствени, те ще придадат много красота на вашата визия.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>