двор

Днес е по-лесно от всякога да създадете невероятно кътче само за вас или за вас и вашите близки в собственият ви двор във вилата. Ако смятате, че това е трудно постижимо, то повярвайте, че с няколко прости трика можете да превърнете двора си в хит. Най-добрият начин да имате уют и комфорт е чрез звуците на природата. Ето защо е добре да поставите някъде из вашият двор хранилки за птици. С тяхна помощ вие можете да помогнете на много пернати да се хранят, а техните невероятни пойни песни ще ви отпуснат всеки път, когато посетите двора си. Колкото повече хранилки за пилета сложите, толкова повече звуци ще чувате. Освен това ще помогнете на тези животни в периодите, когато те търсят места за гнездене. Зимата пък е оскъдна на храна и може спокойно да подслоните и помогнете на няколко птичета да прекарат по-лесно студените зимни дни. Идеално място за тези хранилки се явяват всички дървета в двора ви.

Най-добрият вариант да вдъхнете живот на старо дърво също са тези хранилки за пилета

В същото време в основата на всяко дърво в двора ви или пък само на тези, който вече са загубили живота си, можете да поставите хранилка за катерички. Чрез тези хранилка за катерици вие можете буквално да поддържате своя собствена еко система. Животинките ще ви навестяват, а това ще бъде истински радостен миг за всяко дете. В същото време около тези хранилка за катерици вие можете да засадите различни растения. Те ще прикриват малките животинки, а също така и ще придават зеленина и красота на двора ви. Не бива да се ограничавате само с хранилка за катерици, защото спокойно можете да направите в двора си и място за къща за таралеж, терариум за костенурки, а защо не и евтина хранилка за зайци, ако разполагате с такива. Всички тези животни ще се чувстват чудесно в двора ви, а вие ще се чувствате, като господари на собствена приказна гора.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>