Когато решавате за първи път да купите техника с транспортни дефекти принципно се замисляте кое е за предпочитане – преоценената стока или евтините аналози. Това е врменно – след първата покупка никога повече не се замисляте. Покупката на преоценени стоки с нарушена опаковка или драскотина има много предимства.

В зависимост от причината за намаляване на цената, икономисаните средства могат да са значителни, а закупената стока с доказано добри качества. При транспортиране и по време на съхраняване в склада опаковката на уредите често се поврежда. Опаковката се навлажнява, разкъсва, замърсява, но самия продукт остава здрав и безопасен. Радостта около новата, блистяща, приятна на пипане опаковка трае само тридесет секунди, а след това тя се захвърля ненужна. Така практичните клиенти отлично се справят с разкъсаната опаковка, икономисват средства и се радват на техника с транспортни дефекти с високо качество. Преди всичко е важна техниката, а не опаковката. Закупувайки такава стока със значителна отстъпка, вие несъмнено получавате изгодна сделка без пропуски в качеството.

Наред с нарушената опаковка в резултат на транспортирането на битовата техника и електроуредите може да се появи по тях драскотина, ожулване или някаква вдлъбнатина. Тези повърхностни дефекти не влияят никак на функционалните и технически характеристики на уредите. По търговските правила това е нарушаване на представителния вид на стоката и продавачите са длъжни значително да намалят цената.

От функционална гледна точка външните дефекти абсолютно не влияят на работата на техниката, за това закупуването на техника с транспортни дефекти е отлична възможност за значителни иконимии, а същевременно ставаш собственик на съвременно първокласно устройство. Незначителната странична драскоти на на хладилника, сушилнята или съдомиялната машина няма да се натъкват на погледа, а като се има предвид, че сега уредите се вграждат, то това остава незабелязано. Тези варианти са изгодни и за вилата или извънградското жилище, където принципно имат значение функционалните качества, а не външния вид.

Понякога при товарене и разтоварване, както и при подреждане било в склада или магазина се нараняват уредите, но видимо дефектите не са толкова големи и не изискват много средства за възстановяване – счупена дръжка, вдлъбнатина или ожулване. Тези дефекти също се отнасят към транспортните, но техниката с транспортни дефекти си остава със същите технически показатели и функции.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>