plochki-za-doma

Обновяването на дома може да бъде скъпо начинание, но не е нужно да разбивате банката, за да постигнете красиви и елегантни резултати. Плочките предлагат невероятен начин за трансформиране на всяка стая и с няколко съобразителни трика можете да създадете зашеметяващи ъпгрейди, без да жертвате стила си. Ето няколко стратегии за постигане на обновена визия на частица от обичайната цена.

1. Пребоядисване вместо подмяна

Уморихте ли се от стари, избелели плочки? Пребоядисването предлага достъпен начин да подарите нов живот на банята или кухнята си. Специализираните бои за тях са формулирани да се захващат здраво към повърхностите, осигурявайки дълготраен завършек. Изберете свеж, неутрален цвят за вечна привлекателност или използвайте шаблон за създаването на отличителен мотив.

Повече може да разгледате – https://www.bloombergtv.bg/a/11-preporychani/127580-izbor-na-plochki-za-doma-kak-da-namerim-podhodyashtite

2. Прегърнете мощта на фугиращата смес

Износената или обезцветена фугираща смес може да направи дори най-красивите да изглеждат зле поддържани. Почистването и освежаването на фугиращата смес незабавно повдига цялостния вид на помещението. Нанасянето на боя за фугираща смес предлага бюджетен начин за създаване на драстична разлика.

3. Целенасочени акценти

Вместо цялостно префасониране на стая, помислете за добавянето на акцентни плочки за незабавна промяна. Създайте фокусна точка в банята с ярка мозайка зад огледалото. В кухнята, освежете гърба на плота с няколко декоративни. Тези малки подобрения добавят индивидуалност и стил, без да е необходимо да подменяте целия под или всяка една стена.

4. На лов за евтини съкровища

Посетете магазините за втора употреба, битаците и онлайн сайтовете с обяви, където можете да изровите скрити съкровища. Остатъчни плочки, непотребни мостри и уникални ретро модели могат да бъдат намерени на невероятно ниски цени. С малко креативност тези случайни находки се превръщат в стилни акценти.

5. Използвайте силата на стикерите

Виниловите стикери са икономичен и лесен начин за трансформиране на стари повърхности. Богатото разнообразие от цветове и шарки ви позволява да добавите визуален интерес към пода в банята или заден плот в кухнята. И най-хубавото е, че те могат лесно да бъдат премахнати при желание за промяна.

6. DIY подход

Спестяването на разходите за майсторски труд ви позволява да инвестирате в по-високо качество на плочките. Ако се чувствате уверени, полагането на нови модели е постижимо начинание “Направи си сам”. Ще откриете онлайн множество ръководства и полезни видеоклипове, които да ви преведат през процеса.

Съвети и трикове:

  • Купувайте мостри, за да тествате цветове и модели във вашето пространство.
  • Проверете онлайн за остатъчни количества плочки и намаления за изчистване на складови наличности.
  • Помислете за използването на по-евтини модели и материали в зоните с по-малко движение.

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>