пвц дограма за дома

Няма никакво съмнение, че добрата дограма е тази, за която ни се гарантира качество, надеждност и добри параметри като топлоизолация и шумоизолация. Грешно ли е обаче да се възползваме от евтино решение, или на всяка цена трябва да платим повече, за да си гарантираме желаната ефективност, качествено изпълнение и професионализъм? Добра пвц дограма определено се предлага на пазара в България в лицето на различни марки и видове профили за прозорци и врати като Rehau, Gealan, Aluplast, Salamander, Trocal, българските Profilink и Weiss Profil и много други. Но как да я разпознаете и има ли някакви отличителни знаци, които да ни помогнат да се съсредоточим към подбора на такава певеце дограма? Важно е да поверите изпълнението ѝ в уверени и отговорни специалисти, които на само ще могат да предложат съвършената пвц дограма, а наистина ще останете удовлетворени години напред.

Компактно и съвременно строително решение е новата пвц дограма. Когато избирате такава то определено използвате предварителната информация за вид и марка на профила, дали прозореца е 3, 5 или 8 камерен, здравина и устойчивост на стъклопакета, при който повечето стъкла са супер гаранция за добра шумоизолация. Не пропускайте и подобряването на обстановката в дома и следването на програмата за енергийна ефективност. Вероятно се чудите защо при старите панелки по време на санирането задължително се подмени старата дървена дограма с такава от ПВЦ. Добро уплътняване на прозорците и слабата топлопроводимост на ПВЦ профила създават много благоприятни условия за бързо постигане на оптимална температура в помещението, а в следствие на това и сметките ви за електричество намаляват и то осезаемо.

Разбира се, когато избирате и поръчвате своята нова pvc дограма трябва да имате едно на ум. Старите pvc профили за изработка на дограма съдържаха различни химични вещества и пластификатори, който съдържаха олово. Както всички знаем, то е вредно за здравето. За това избирайте дограма, която е произведена от профили отговарящи на съвременните изисквания и стандарти. Такива марки, на които може да се доверите са например профилите Rehau. Повече може да прочетете тук: https://premiumplast.bg/pvc-dograma/

Когато подменяте дървената дограма с пвц е задължително да предотвратите появата на конденз. Този доста често срещан проблем може да се предотврати с редовно проветряване на помещенията. За да избегнете напълно конденза, задължително при обръщането на прозорците внимавайте да не бъдат задръстени с мръсотия или затворени с фибран отводнителните каналите.

Добрата пвц дограма съществува и нейните технически характеристики са обещаващи. Въпрос на индивидуална преценка е как ще подходите и дали ще изберете по-ефективно и изгодно решение или ще заложите на лукса и дълговечноста на дограмата. А защо не всички положителни характеристики на новите пвц прозорци и врати, които ще се погрижат за невероятен интериорен стил и впечатляваща фасада на сградата. Защита от студ, сняг, бурен вятър, топлина – качествената пвц дограма е решение за всякакви климатични промени и катаклизми.

Затова инвестирайте в спокойствието си и подменете старите и деформирани дървени прозорци с такива от ПВЦ или алуминиеви профили.

Уверете се в качествата на иновативните технологии!

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>